Hell’s Kitchen Albania 3/ Përplasje të forta brenda grupeve, Resmiu dhe Armelo eleminohen

28/11/2020 00:55

Vazhdojnë përplasjet, debatet dhe spektakli në Hell’s Kitchen Albania 3. Edhe këtë puntatë shef Renato u gjeti probleme të mëdha konkurrentëve, duke bërë që të thyhen shumë pjata.

Joana nuk pëlqehet shumë nga grupi dhe tek vajzat është bërë një konkurrencë e madhe. Një përplasje e fortë ishte mes Resmiut dhe Xhesit për vatrën e gatimit, ashtu si edhe mes Joanës dhe Erkiadës.

Momenti kur Xhesi dhe Resmiu zihen për vatrën.

Momenti i përplasje mes Joanës dhe Erkiadës. Ata i hedhin pjatat njwra-tjetrës:

Katër konkurrentë rrezikonin eleminim. Joana dhe Donald shpëtuan për pak, ndërsa Resmiu dhe Armelo u eleminuan. Pjata e Resmiut nuk u provua fare nga shefi dhe e hodhi në tokë, ndërsa Armelo nuk ia doli të gatuante mirë pjatën me fileto viçi.

Këtu mund të ndiqni momentet më të forta të kësaj puntate:

Episodi i plotë:

Top Channel