Aventurierët/ Mu hiq sysh o Gëzim!” Situata agravohet përsëri mes djemve! Këtë herë një tjetër sherr!

28/11/2020 00:36

Plot surpriza dhe të papritura edhe në këtë episod të Aventurierëve.

Gëzimi dhe Alioni u zunë keq në festën e birrës, por jo çdo gjë do mbyllej në Korçë. Ata janë përballë njëri-tjetrit në Bumerang Beach Bar.

Gjatë punës ata ironizojnë njëri-tjetrin duke e agravuar situatën. “Thyeje edhe këtë gotën, thyeji të gjitha”- i thotë Gëzimi, Alionit.

‘Po kam për t’i thy të gjitha edhe ty kam për të të thyer. Po të them kaq, mu hiq sysh”- vijoi Alioni.

‘Jo, nuk të hiqem’- iu kundërpërgjigj Gëzimi. Në këtë momente Alinoni dhe Gëzimi nisën përplasjen fizike.

Momenti i sherrit:

Episodi i plotë:

Top Channel