Aventurierët/ “A ka mundësi? Të na bëjë fresk rrugës…” Vali në kërkim të një Gentleman-i

28/11/2020 00:40

Plot surpriza dhe të papritura edhe në këtë episod të Aventurierëve.

Duket sikur Vali dhe Dodo e kanë hedhur pas krahëve sherrin dhe incidentit e ndodhur me herët, e tashmë kanë krijuar një shoqëri të mirë.

Ata ishin bashkë gjtë pushimit dhe bënë shëtitje me varkë. Në një moment Vali i tha Dodos se këtu nuk ka ‘gentleman’.

“A ka mundësi? Të na bëjë fresk rrugës…”- i tha Vali Dodos.

Momenti kur Vali kërkon një ‘gentleman’:

Episodi i plotë:

Top Channel