Pjesë nga filmi Santa Claus

Sezoni i festave është një ndër më të bukurit dhe mezi pritet të vijë çdo vit.

Planet se çfarë do të veshim natën e ndërrimit të viteve bëhen javë apo muaj para që të dukemi sa më bukur.

Me festimet tona që duken pak më ndryshe dhe më të vogla se ato me të cilat jemi mësuar, ne jemi zotuar të vazhdojmë gjithçka kur bëhet fjalë për modën.

Pra, marrja e disa këshillave dhe hileve nga personazhet tanë të preferuar ose kopjimi i plotë i pamjes së tyre të plotë duket se bie në përputhje me qëndrimin tonë të ri.

Edhe nëse këta filma janë tashmë dekada të vjetra, rrobat janë çuditërisht ende në trend në vitin 2020.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel