Kur mendoni për personazhin tuaj të preferuar të filmave, ju vijnë në mendje disa gjëra: pamja e tyre fizike, zëri, gjestet e tyre dhe gjithashtu rrobat e tyre.

Le të shohim nëse mund ta gjeni personazhin në foto vetëm duke parë rrobat e tyre!

FOTO GALERI
1/11
Indiana Jones

Top Channel