Të dukurit bukur të mundëson vetëbesim; çka përmirëson cilësinë e jetës suaj.

Parukierja dhe artistja e make up-it, 35-vjeçarja Yevgeny Zhuk ndryshoi rrënjësisht dukjen e 14 grave.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel