Ana Kauri u përfshi në një debat me Mevlanin, pas takimit të zhvilluar me Arjonin.

Djali nga Kavaja, e “akuzoi” vajzën si fallco, pasi më parë e ka cilësuar Arjonin si të paedukatë, ndërsa tani, e komplimentoi për pamjen dhe stilin e veshjes.
Ana u shpreh se janë dy gjëra komplet të kundërta dhe ky ndryshim në sjelljen e Arjonit e kanë tërhequr që ta njohë më tepër.

Pjesë nga biseda:

Mevlani: Ajo ka luajtur me djemtë.

Ana: Ju keni një ego të paparë mashkullore. Ju veç për të njohur femra nuk jeni këtu.

Mevlani: Si i bie kjo që ju nuk vleni.

Ana: Mënyra se si ju shpreheni.

Mevlani: Unë besoj se nga pesë femrat këtu ti je femra më fallco. Ti ke ardhur vetëm për të tallur çunat.

Ana:Ku bazohesh ti në këtë që thua?

Mevlani: Ke bërë një deklaratë për djalin duke thënë që është pa edukatë dhe tani thua më pëlqen stili. Ti ke ardhur për karakterin apo për t’u dukur bukur tek kamera.

Ana: Të duken gjëra të njëjta?

Mevlani: Një person që t’i ke thënë që nuk ka karakter sepse ofendoi femrën e më pas e zgjedh në takim se ka stil veshje, unë nuk të marr vesh.

Ana: Këtë e mendove ti. Unë nuk thash që ai nuk ka karakter, kam thënë që ai nuk e respektoi me mënyrën se si u shpreh Anën.

Mevlani: Ti e zgjodhe në takim vetëm për mënyrën se si ai i kërkoi falje Anës.

Ana: Unë kam krijuar një opinion për atë njeri jashtë dhe këtu më shfaqet një person tjetër duhet ta flas me atë. Ai u sqarua dhe tha nuk më pëlqejnë provokimet. Ana më ka provokuar aty dhe ndaj ka reaguar ashtu. Ju vetëm për të njohur femra nuk jeni këtu.

Top Channel