Habit Arjoni: Nga karakteri i Anës më pëlqen më shumë… gjoksi

24/11/2020 19:20

Në një pamje panoramike, pranë një liqeni e natyre të qetë, në këtë vend u zhvillua takimi mes Ana Kaurit dhe Arjonit.

Takimi i dyshes shkoi shumë mirë, e ata komplimentuan njëri-tjetrin për pamjen fizike. Ana tha se e ka ndjekur Arjonin që nga jashtë, e i ka pëlqyer shumë stili i tij.

Ndërsa Arjoni tregoi se nuk ka fjalë të përshkruaj bukurinë e Anës.

Në një moment gjatë bisedës, bukuroshja pyeti Arjonin se çfarë pëlqen më shumë në karakterin e saj, përgjigja e djalit ishte epike: Më pëlqen më shumë gjoksi yt…

Top Channel