Vepra e Mid’hat Frashërit/ Vëllimi V vjen për publikun nga Instituti i Studimeve Historike “Lumo Skëndo”

23/11/2020 19:56

Instituti i Studimeve Historike “Lumo Skëndo” nxori në dritën e botimit, Vëllimin V të veprës së zgjedhur të Mid’hat Frashërit, që përmban: publicistikë, albanologji, histori, filozofi, kujtime, letërsi e kritikë letrare, aforizma, ekonomi politike, bibliografi shqiptare dhe europiane, si edhe përshtypje udhëtimi, “Udhëtarë të huaj në Shqipëri në fund të shek. 19-të”.

1 Historiani Uran Butka që është marrë me kolanën e gjithë veprës së Midhat Frashërit, do të na shpjegojë më hollësisht se çfarë është ky vëllim?

2. Si na shfaqet ndryshe nga vëllimet e tjerë në këtë botim Mid’hat Frashëri ?

3. Edhe sa vëllime të tjerë përfshin kolana e veprës së Mid’hat Frashërit?

Top Channel