Plot surpriza dhe të papritura edhe në këtë episod të Aventurierëve.

Aventurirët vendosën që Festën e Birrës ta festonin në Korçë. Por festa doli jashtë kontrollit. Duke festuar dhe duke pirë, Gëzimi filloi të kërcente me Xhoin, diçka që nuk i pëlqeu Alionit.

“Nuk kërcyen, por dhe u prekën. Është një rregull i pashkruar në shoqëri që nuk mund të kërcesh me ishin tim para meje”- shprehet Alioni.

Situata nisi me shtyrje dhe fillimisht ishte Stivi që ndërhyri dhe i ndau. Stivi dhe Alioni u larguan pak nga vendi ku po zhvillohej festa për tu qetësuar. Gëzimi shkoi për të sqaruar gjërat, por situata agroi më keq. Duke sharë njëri tjetrin, Alioni e godet me grusht Gëzimin.

Ju ftojmë të shikoni momentin e sherrit:

Ndërsa këtu gjeni episodin e plotë të Aventurierëve:

Top Channel