3 arsye për shpresë për vitin 2021 sipas Astrologjisë, ja çfarë na pret

19/11/2020 18:20

Shumica prej nesh mund të bien dakord që 2020 ka qenë një vit i ndërrimeve të rëndësishme. Jeta siç e dimë se ka ndryshuar rrënjësisht, dhe kjo mund të jetë vërtet e vështirë.

Lajmi i mirë është se kalimet astrologjike të vitit 2021 ofrojnë një pamje optimiste.

Sipas kozmosit, ka një kapitull të ri që po shpaloset dhe ka një shans të jetë ndryshimi që duam të shohim dhe të ndërtojmë mënyra të reja të të qenurit së bashku.

Trendet astrologjike për vitin 2021 janë bashkëpunimi, krijimtaria dhe fillimet e reja. Ja se çfarë do të thotë gjithçka.

Lidhja e Madhe: Jupiteri dhe Saturni në Ujor

Një bashkim është një mënyrë e zbukuruar për të thënë se dy planetë po vijnë së bashku në të njëjtën pikë në qiell. Në këtë rast, ne kemi Jupiterin dhe Saturnin. Astrologët e quajnë këtë lidhje të madhe sepse është një punë mjaft e madhe (hera e fundit që ky aspekt ndodhi në Ujor ishte fillimi i viteve 1400). Ndërsa hyjmë në këtë cikël mundësish, inovacioni dhe lidhjeje, është sikur po fillon ajo Moshë e lakmuar e Ujorit.

Ka pasur rrëmujë rreth Epokës së Ujorit për shekuj me radhë. Është një epokë e re e njerëzimit që bashkohet. Nga një këndvështrim astrologjik, 2021 është fillimi i shumë tranzitave me temë Ujorin. Duke filluar me lidhjen e madhe, Saturni do të qëndrojë në këtë shenjë për gati tre vjet dhe Jupiteri për një vit. Pastaj në 2023, Plutoni do të hyjë në Ujor, ku do të qëndrojë për 20 vjet. Megjithëse nuk ka asnjë provë, duke pasur parasysh se ka kaq shumë planetë që lëvizin nëpër Ujor, ne mund të imagjinojmë se kjo epokë e re më në fund po fillon.

Saturni dhe Jupiteri në Ujor gjatë gjithë historisë

Hera e fundit që Saturni u zhvendos përmes Ujorit ishte nga shkurti 1991 deri në maj 1993. Kjo periudhë pa fundin e aparteidit në Afrikën e Jugut, trazirat e Rodney King dhe gruan e parë kryeministre të Kanadasë. Gjithashtu gjatë kësaj kohe, interneti u bë i disponueshëm për përdorim komercial dhe kishte një milion kompjuterë me internet.

Hera e fundit që Jupiteri ishte në Ujor ishte nga janari 2009 deri në janar 2010. Në atë periudhë Barack Obama u inaugurua si presidenti i parë zezak i Shteteve të Bashkuara dhe Bitcoin u krijua.

Eklipset e ardhshme

Eklipset sjellin kohë ndryshimi. Ato ndodhin kur dielli, hëna dhe Toka rreshtohen, dhe në shumë mënyra, ato japin mësime për planetin tonë. Nga maji i vitit 2020 deri në janar të vitit 2022, do të kemi eklipse në Binjakët dhe Shigjetarin, që do të thotë se temat e këtyre shenjave po dalin në ballë.

Shigjetari ka të bëjë me zgjerimin, potencialin dhe çfarë është e mundur, por gjërat janë të mundshme vetëm nëse i besojmë, kështu që kjo energji është e lidhur me besimet tona.

Energjia e Binjakëve ka të bëjë me kuriozitetin, humorin dhe argëtimin, por vetëm se ky është mësimi, nuk do të thotë se do të jetë e lehtë. Nëse jemi të gatshëm të marrim detyrën, detyrat e shtëpisë janë të ndryshojmë besimet tona, të hapim zemrat tona, të mësojmë nga njëri-tjetri dhe të argëtohemi!

Afërdita dhe Marsi, Bashkimi i Forcave

Në vitin 2020, Afërdita dhe Marsi u rreshtaun. Në vend që gjërat të rrjedhin normalisht, ishte një vit ku në fakt pasi më shumë hapa pas. Planeti i marrëdhënieve (Afërdita) dhe planeti i veprimit (Marsi) do të na mundësojnë një lundrim më të butë përpara.

Jo vetëm që Afërdita dhe Marsi do të ecin përpara, por ata gjithashtu do të vijnë së bashku në Luanin. Lidhja po ndodh nga fundi i qershorit 2021 deri në korrik 2021. Kjo lidhje është si një ribashkim i energjisë femërore dhe mashkullore, e cila luan në botën tonë të brendshme dhe të jashtme. Ëhtë një kohë për marrëdhënie harmonike, krijimtari dhe kohë loje.

Ka shpresë për 2021

Astrologjia e vitit 2021 sjell një ton potencial. Transitet Ujor po i mësojnë njerëzimit rëndësinë e ndarjes së skenës dhe shërbimit të së mirës më të madhe. Eklipset po na zgjerojnë horizontet dhe po na kujtojnë se zgjidhjet vijnë nga të mësuarit. Së fundmi, këtë verë, Afërdita dhe Marsi bëhen bashkë, duke dhënë një dozë energjie me zemër të hapur që na nxit të zotërojmë pasionet tona dhe të krijojmë një kapitull të ri./Shqip/

Top Channel