Ish-emigranti Iliri

Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesi e sotëm me historinë e një ish-emigranti shqiptar.

Iliri  është kthyer nga emigracioni për të investuar në vendin e vet duke krijuar një fermë me bagëti. Me kursimet dhe mbështetjen financiare të AZHBR-së ai tashmë ka një biznes të tij.

“MIRËMËNGJES dhe me historinë frymëzuese të Ilirit, kthyer nga emigracioni për të investuar në vendin e vet, ku ka marrë edhe mbështetjen financiare të AZHBR që bashkë me kursimet e tij të investojë e të fitojë akoma më shumë, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

Top Channel