2.2 miliardë  njerëz në mbarë botën kanë probleme me shikimin.

Askush prej nesh nuk dëshiron që shikimi të na përkeqësohet, megjithatë shpesh here neglizhojmë kujdesin për të mbrojtur sytë tanë. Ekzaminimi i rregullt i syve është thelbësor për diagnostikimin e hershëm të sëmundjeve të syrit dhe korrigjimin e shikimit. Në vitet e fundit për shkak të zhvillimit të vrullshëm teknologjik dhe përdorimit tej normave të tij, ka një rritje në masën 5% të individëve që ekzaminohen me probleme të shikimit.

Cilat janë konkretisht ato sëmundje të syrit që shkaktojnë probleme të shikimit?

Sa e dëmton teknologjia bashkëkohore shëndetin e syve tek fëmijët dhe adoleshentët?

Si të korrigjojmë shikimin me anë të vendosjes së lenteve në sy në rrugë kirurgjikale!

A e zgjidhin lentet përfundimisht problemet me shikimin?

Gjithçka në Hipokrati

Sonte, ora 18:00!

Top Channel!

Top Channel