Meme

Donald Trump fitoi më shumë se 71 milionë vota, numri i dytë më i lartë në historinë amerikane.

Në shkallë kombëtare, ai ka më shumë se 47% të votave të tij dhe ka një zotërim të jashtëzakonshëm të grupeve të mëdha të këtij vendi.

Por ai përsëri i humbi zgjedhjet ndaj Joe Biden. Ai gjithashtu është bërë presidenti i parë që ka humbur votën e popullit në zgjedhjet e njëpasnjëshme në SHBA.

Trump nuk e pranon rezultatin, duke akuzuar Joe Biden. Të gjithë, nga të famshëm deri te faqet e memeve në internet kanë treguar reagimet e tyre ndaj garës si në rrugë ashtu edhe në internet, dhe shumë prej këtyre mendimeve padyshim që ia vlejnë. më poshtë përmes fotove do të shikoni anën humoristike të garës presidenciale në SHBA.

FOTO GALERI
1/14
Statuja e Lirisë-Trump: Je i pushuar!

Top Channel