Pas Tiranës, është mbyllur edhe gjykata e Beratit për shkak të covid-19.

Puna aty do të pezullohet për dy javë dhe përjashtim bëjnë vetëm çështjet urgjente.

Deri më tani janë të shumta gjykatat që kanë pezulluar punën për shkak të përhapjes së covid-19.

Lexo edhe: https://top-channel.tv/2020/11/11/perjashtim-vetem-per-ceshtjet-urgjente-covid-pezullon-punen-ne-gjykaten-e-tiranes/

Top Channel