Ashtu siç ka ndodhur në shumë gjykata në rrethe edhe gjykata e rrethit Gjyqësor Tiranë ka pezulluar punën si pasojë e covid-19.

Siç thuhet dhe në vendim, kjo gjykatë do të pezullojë punën nga data 13 deri më 27 nëntor.

Ndërkohë që përjashtim do të ketë vetëm për çështjet me karakter urgjent.

Top Channel