Foto “të çuditshme”/ Kur frutat dhe perimet “dolën jashtë kontrollit”…

04/11/2020 12:16

Me të drejtë, kushdo mund të mendojë se fotografitë e mëposhtme janë photoshop-uar, ndonëse njerëzit betohen se fruta dhe zarzavate të tilla i kanë parë vërtet në kopshtet e tyre.

Rastësi e këndshme apo imagjinatë e shrenuar? Koha për një galeri të pabesueshme…

 

 

 

 

 

FOTO GALERI
1/20

Top Channel