Panairi i librit online/ Aplikacioni me shtëpitë botuese dhe si mund të blesh libra këtë vit

03/11/2020 12:48

Për shkak të situatës së Covid-19, panairi i librit këtë vit do të zhvillohet online. Është gati aplikacioni ku janë regjistruar 15 shtëpitë e para botuese.

Por se si mund të bëhesh pjesë e aplikacionit dhe të blesh libra online, ua shpjegon Jetona Koçibelli me webmaster-in e Top Channel, Rigert Lusha.

Top Channel