Kandili më i rrezikshëm i detit dhe statuja më e lartë në Tokë/ Kur koncepti i madhësisë do t’ju befasojë

31/10/2020 13:02

Na ndodh të dëgjojmë për gjëra nga më të ndryshmet, përpihemi nga një bum informacionesh, mësojmë rreth botës falë lehtësisë që na ofron teknologjia, por në fund të ditës befasohemi thjesht dhe vetëm nga një detaj specifik; madhësia e objekteve që na rrethon.

FOTO GALERI
1/15
Pranë gomave të kamionit të dytë më të madh në botë - Cat 797F

Top Channel