“Agjentë 007″/ Kur kafshët u përpoqën të fshiheshin, por nuk ia dolën!

30/10/2020 12:42

Nga filmat me spiunazh kemi mësuar se për të fshehur identitetin e tyre, agjentët përpiqen të tjetërsojnë aparencën si dhe të jenë sa më pak të dukshëm.

Duket se disa gjallesa janë fanse të James Bond-it. Sidoqoftë, jo gjithmonë ia dalin të kamuflohen me sukses…

FOTO GALERI
1/15

Top Channel