Peizazhe shqiptare/ Ekspozitë në Pogradec të artistëve nga trevat shqipfolëse

26/10/2020 12:27

32 fotografi të peizazhit mbarëshqiptar u ekspozuan ne edicionin e 4 te Ditëve te fotografisë në Pogradec.

15 fotografë nga Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Kosova sollën pamjet mbresëlënëse të natyrës shqiptare të kapura nga objektivi i tyre në çdo stinë e çdo hapësirë. Peizazhet dimërore apo fshatrat dhe përditshmëria në to por edhe liqenet e Ohrit e Prespës apo bregdeti sollën një promovim të Shqipërisë turistike edhe pse në kushte pandemie

Të kthyera në një traditë tashmë Ditët e Fotografisë në Pogradec do të sjellin në edicionin e radhës traditat dhe kostumet popullore të trevave mbarëshqiptare.

Top Channel