Lleshaj: Nuk është kampi i Al Hol, por i Ferrit. Shefi i Antiterrorit: Atë çfarë kemi parë në Al Hol…

26/10/2020 18:48

Nga Bejruti, ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj tha se kampi Al Holit duhet të quhet kampi i Ferrit referuar atyre se çafrë autoritetet shqipater kanë parë atje.

I të njëjtit mendim ishte edhe shefi i Antiterrorit Gledis Nano, i cili tha për gazetarin e Top Channel, Muhamed Veliu tha se duhet të transmetohen pamjet që shqiptarët të kuptojnë se çfarë bëhet atje:

Gledis Nano i cili ka qëndruar 4 javë në Liban u shpreh: Ajo që u krye deri tani dhe ato që do bëhen, kanë çështjen e sigurisë parësore. Kjo na bëri të ndërmerrnin hapa shumë të kujdesshme. Them se ia kemi arritur sot.

Ato çfarë kemi parë në Al Hol do doja të transmetoheshin që shqiptarët të shikojnë kushtet atje, se çfarë bëhet.

Atje është kampi i Ferrit dhe jo Al Hol. Jam falenderues dhe për familjet që madje se kanë ditur fare qe kemi udhëtuar drejt Sirisë.

Lexo edhe: https://top-channel.tv/2020/10/26/femijet-nga-siria-neser-ne-shtepi-rama-nga-libani-kemi-qene-me-zemer-te-ngrire-deri-ne-momentin-e-fundit/

Top Channel