E vutë re? Fotografi krahason kafshët shtëpiake me pronarët dhe rezultati është befasues!

26/10/2020 13:39

Një studim interesant vë re se njerëzit kanë tendencën të zgjedhin ato kafshë shtëpiake që “përngjasojnë” më së shumti me ta dhe Gerrard Gethings, një fotograf profesionist e vërteton 100% këtë.

Kështu artisti krahason portretin e qenit/maces me pronarin/en.  Nën hashtagun #adukeniporsiqenijuaj dhe #adukeniporsimacjajuaj, fotografitë janë bërë tashmë virale. S’mund të injoroni dhe të mos vini re ngjashmërinë e pashoq…

FOTO GALERI
1/19

Top Channel