Një emër interesant dhe lehtësisht i përthithshëm nga publiku është hapi i parë drejt famës.

Disa zgjodhën të mbanin një nofkë e tjerë modifikuan paksa emrin e tyre të vërtetë. Nga Blake Lively te The Weeknd, këto janë disa nga VIP-at që i njohim jo me emrin e tyre real.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel