Korça, 1 shekull muzikë korale/ Sonte në Exclusive historia e krijimit të formacioneve muzikore

25/10/2020 12:23

Exclusive sjell sonte në mbrëmje në orën 20.15 minuta, historinë më shumë se 1 shekullore të muzikës korale në Korçë.

Të rinjtë e kthyer nga diaspora themeluan shoqërinë e arteve të bukura në Korçë 100 vite me parë dhe kjo i hapi rrugën krijimit të formacioneve të shumta muzikore, më i famshmi Kori Lira.

Top Channel