Rastësi hollywood-iane/ 15 VIP-at e ditëve të sotme që ngjajnë kaq shumë me ikonat e së shkuarës

24/10/2020 11:36

Të takoni dikë, i cili duket identik si ju është diçka praktikisht e pamundur. Kërkimet pohojnë se shanset që diçka e tillë të ndodhë janë një në 1 trilion.

Megjithatë rastis të ndeshni në rrugë, fakultet apo televizion njerëz që ju përngjasojnë disi ose shumë. Në galerinë e mëposhtme të fotografive do të gjeni 15 raste kur të famshëm të kohëve moderne ngjajnë me idhujt e së shkuarës.

FOTO GALERI
1/15
Ginger Rogers dhe Christina Aguilera

Top Channel