Nuk janë efekte speciale/ 15 fotografi reale, si të shkëputura nga një film Hollywood-i

24/10/2020 13:47

Një e mijta e sekondës është shumë e shpejtë për t’u perceptuar nga syri i njeriut.

Por falë kamerave, ne mund të shohim momente që përndryshe do t’i kishim humbur. Kështu kuptojmë se sa e mrekullueshme dhe e bukur është bota jonë, megjithëse ndonjëherë është kaq e vështirë të besosh se nuk bëhet fjalë për efekte speciale të një filmi hollywood-ian.

FOTO GALERI
1/15
Vullkani Sinabung

Top Channel