Përpos stilit modern të të jetuarit dhe ndikimit të pashoq të teknologjisë, disa gjëra duket se nuk kanë ndryshuar aspak, krahasuar me një shekull më parë.

Kështu do të mund të shihni disa fotografi të dokumentuara ku shfaqen vajza teksa ngasin motoçikleta, marrin rreze me bikini, dëfrehen dhe konsumojnë alkool.

FOTO GALERI
1/20
1940

Top Channel