24 fotografi domethënëse/ Para dhe Pas! Si ndryshon një grua kur bëhet nënë

24/10/2020 13:00

Një fotografeje nga Lituania, Vaida Markeviciute-Razmislavice i lindi një ide e thjeshtë por tepër origjinale; të fotografonte disa gra, para dhe pasi të sillnin në jetë një fëmijë për herë të parë.

Në projektin e titulluar “Të bëhesh nënë”, Vaida përpiqet të reflektojë përmes syve të tyre të gjitha ndryshimet që ndodhin.

FOTO GALERI
1/24

Top Channel