Toka është një oaz i magjishëm gjallesash, ku sipas një studimi të kryer nga Bashkimi Ndërkombëtar për Ruajtjen e Natyrës, një nga organizatat më të mëdha mjedisore në botë, ekzistojnë afro 422 mijë lloje bimësh.

Në këtë biodiversitet mahnitës gjenden një shumëllojshmëri lulesh me ngjyra, forma dhe madhësi të ndryshme, por në galerinë e mëposhtme të fotografive do të ndeshni 14 bimë të pazakonta.

FOTO GALERI
1/14
Euphorbia obesa

Top Channel