Për hir të bukurisë/ 20 foto të së shkuarës! Kur gratë bënin gjëra “të çmendura”

22/10/2020 12:39

Natyra njerëzore është e gatshme të bëjë gjithçka për t’u ndjerë bukur, arsye kjo përse industria e kësaj fushe gëlon prej dekadash.

Përgjatë historisë, gratë u janë nënshtruar proceseve nga më të ndryshmet për t’u dukur të reja dhe tërheqëse. Në galerinë e mëposhte do të ndeshni disa fotografi të së shkuarës…

FOTO GALERI
1/20
Maskë me akull, 1931

Top Channel