Ndërsa diskutoheshin ndryshimet në ligjin për Institutin e Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit në Shqipëri në Kuvend pati debat.

Në fillim Gjoni u nxeh me nënkryetaren e Kuvendit, Vasilika Hysi duke i thënë se nuk i tregonte dot çfarë të fliste dhe se historia nuk ndryshohet me një fjalë në projektligj.

Më tej Gjoni është kapur me Braçen, teksa është ngritur për t’u ballafaquar me të, por tek foltorja i ka dalë përpara Garda.

Top Channel