E vërteta e një dashurie/ 36 ilustrime fantastike, po aq sa edhe reale

22/10/2020 11:50

Pas dyerve të mbyllura dhe në mesin e katër mureve, marrëdhëniet kanë uljet dhe ngritjet e tyre.

Përtej romancave plot filtra që na servirin rrjetet sociale, ajo çka njerëzit vërtet vlerësojnë është shfaqja e një bashkëjetese jo të gënjeshtërt. Artistja Amanda Oleander nuk nguron të realizojë dritë-hijet e një romance duke reflektuar në ilustrimet e saj një anë të mbetur në qoshe të marrëdhënieve afatgjata.

FOTO GALERI
1/36

Top Channel