Ambasadorja amerikane Kim dhe Soreca të pranishëm për projektrezolutën mbi luftën kundër anti-semintizmin

22/10/2020 15:01

Në seancen e sotme parlamentare janë të pranishëm edhe Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim dhe Ambasadori i Bashkimit Evropian, Luigi Soreca.

Të dy ambasadorët kanë marrë pjesë pasi në Kuvend po diskutohej projektrezoluta mbi luftën kundër anti-semintizmin.

Ky projekt rezolutë është votuar me 111 vota pro dhe asnjë kundër dhe abstenim.

Top Channel