Konstantin Bogomolov është një nga personat më me influencë në Letoni.

Kurator i talentuar imazhi, Bogomolov i ka ndihmuar gratë të gjejnë stilin e tyre për më shumë se 30 vjet. Jo shumë kohë më parë, ai hapi shkollën e tij, ku u mëson studentëve njohuritë dhe përvojën e akumuluar.

Më poshtë keni një galeri me disa transformime që mbajne vulën Bogomolov…

FOTO GALERI
1/20

Top Channel