Halloween kovidian! 15 maska “të tmerrshme”, perfekte për 31 tetor

21/10/2020 10:16

Ky Halloween mund të jetë shumë më kreativ se asnjëherë më parë, thjesht dhe vetëm për një arsye: maskat antiCovid!

Një maskë e frikshme, e mirëmenduar dhe origjinale mund të jetë kostumi juaj perfekt për fundin e tetorit.

Mendoni gjënë më të frikshme të mundshme dhe realizojeni idenë mbi maskë.

FOTO GALERI
1/15

Top Channel