Me origjinë indiane por i vendosur në Berlin, artisti Allen Shaw thotë se atmosfera e magjishme e vjeshtës e frymëzon tejmase.

Kështu me fare pak materiale, disa gjethe të kuqërremta dhe pak ngjyrë, Shaw realizon disa ilustrime tepër të këndshme.

FOTO GALERI
1/26

Top Channel