Shprehja “Sa jam shëndoshur, nuk e di sesi do të bie nga pesha”, prej 4 vitesh ka gjetur përgjigjen e saj.

Kapsula magjike e produktit të dobësimit “Açai One” prodhuar nga kompania prestigjoze Luminesen në Barcelonë sipas të gjitha standarteve europiane, tanimë është pjesë e pandarë e ditës nëse jetoni në Shqipëri apo jashtë saj.

Me një përdorim me mbi 100 mijë klientësh në 40 vende të botës, kapsula pihet 2 herë në ditë, në mëngjes dhe në drekë 30 minuta para ushqimit.

Produkti nuk krijon asnjë efekt anësor sepse prodhohet nga ekstrakti i bimës së Açait e cila gjendet në Brazil dhe mund të përdoret nga të dyja gjinitë, pa kufizim kohor derisa të arrihet pesha e dëshiruar.

Duke qenë se të krijon ndjesinë e ngopjes, automatikisht ulet dhe doza e konsumimit të ushqimeve dhe humbja në peshë mund të variojë nga 6-8 kg në muaj sepse varet nga metabolizmi i gjithësecilit.

Rezultatet duken që në javën e dytë të përdorimit të rregullt të këtij produkti.

Përpos dobësimit, Açai One ka dhe efekte të tjera si:

1. Djeg kaloritë e tepërta

2. Ndihmon procesin tretës

3. Forcon sistemin imunitar

4. Lufton plakjen e hershme

Për ta blerë, nuk ka nevojë të dilni nga shtëpia sepse Açai nuk gjendet në dyqan, por vetëm online në këto adresa:

Website zyrtar: www.luminesen.com

Nr tel: 044 52 88 80

Instagram: acai_one1

Facebook: Acai One Albania

Në laboratorët e kompanisë “Luminesen” në Barcelonë, aktualisht janë duke u testuar me sukses formula të reja të produkteve të dobësimit dhe mirëqenies fizike për t`i qëndruar sa më afër kërkesave të klientëve.

Top Channel