20 fotografi “zemërthyese”/ Kur kafshët i zë gjumi adhurueshëm…

19/10/2020 10:46

Të kontrolluarit postën elektronike apo leximi i shumë lajmeve në orët e para të ditës mund t’ju shkaktojë stres, kështu që një galeri fotosh me kafshë, kur këto të fundit marrin një sy gjumë është ajo çfarë ju duhet.

Teksa qentë dhe macet flenë thuajse njësoj (disa orë në ditë), koalat e përgjumura flenë plot 22 orë.

Më poshtë do të ndeshni disa shkrepje interesantë, ndërkohë që kafshët po pushojnë..

FOTO GALERI
1/20

Top Channel