Lajçak mban konferencë për shtyp në Prishtinë për dialagoun midis Kosovës dhe Serbisë

14/10/2020 17:09

Përfaqësuesi i posaçëm i Bashkimit Evropian, Miroslav Lajçak i cili ndodhet që prej ditës së hënë ndodhet në Kosovë për t’u takuar me autoritetet më të larta shtetërore për të folur për dialogun Prishtinë-Beograd.

Gjatë ditës së mërkure (15.10.2020) në ora 12:50, Lajçak do të mbajë një konferencë për shtyp në oborrin e zyrës së BE-së në Prishtinë.

Në këtë konferencë Lajçak do të flasë për për Dialogun Prishtinë-Beograd dhe çështje të tjera rajonale të Ballkanit Perëndimor

 

Top Channel