Meksikani u hap derën e shtëpisë 300 kafshëve shtëpiake për t’i mbrojtur nga uragani

13/10/2020 20:53
Ricardo Pimentel me kafshët

Uragani Delta i vuri të gjithë në gatishmëri, përfshirë edhe Ricardo Pimentel.

Ai punon në një vend të shenjtë për kafshë të quajtur “Tierra de Animales”. Ai e dinte që i duhej të mbronte kafshët që jetonin atje, kështu që Ricardo bëri gjithçka që mundi për të siguruar jetën e tyre gjatë uraganit.

Sidoqoftë, Ricardo e dinte që të gjitha kafshët nuk do të futeshin në strehë dhe se ndërtesa nuk ishte e mbrojtur nga uraganet, kështu që ai mori qentë, macet dhe kafshët e tjera dhe i solli në shtëpinë e tij. Kishte rreth 300 kafshë në shtëpinë e tij gjatë uraganit. Ricardo kishte shumë ushqime dhe gjëra të tjera të nevojshme për kafshët, kështu që gjithçka shkoi normalisht.

Uragani masiv në Meksikë shkatërroi kohët e fundit shumë vende. Ai zgjati nga 5 tetor 2020 deri më 12 tetor 2020. Në një moment, ishte aq shpejt 230 km / orë. Ishte gjithashtu një nga uraganët më të mëdhenj që goditi Shtetet e Bashkuara.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel