Fotot/ Disa identik, ndërsa disa duke ndryshe! Ja si kanë ndryshuar ‘Vip-at’ ndër vite

10/10/2020 19:28

Ju i dini ato enigmat e mira vizuale të vjetra ku duhet të dalloni ndryshimet midis dy imazheve të ngjashme?

Llogaria në Instagram ‘celebbeforeafter’ është diçka përgjatë linjës së kësaj, megjithëse fotografitë krah për krah janë gjithmonë të famshmit, duke treguar se si dukeshin atëherë dhe si duken tani.

Duhet ta pranojmë, ka diçka çuditërisht të kënaqshme kur shikon fotografi si këto dhe përpiqesh të gjesh të gjitha gjërat e vogla që kanë ndryshuar gjatë viteve. Sidomos kur flasim për të famshëm, pasi ato shpesh shoqërohen me të gjitha llojet e operacioneve plastike.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni galerinë për të parë ndryshimet e vipave ndër vite.

FOTO GALERI
1/19

Top Channel