23 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, tre në gjendje më të rëndë

09/10/2020 09:28

23 pacientë me COVID-19 po trajnohen në Spitalin e Pejës.

Nga spitali kanë njoftuar se një pacientë është në respirator dhe 3 pacientë janë në gjendje të rëndë.Ndërsa 14 të tjerë janë duke u trajtuar me oksigjenoterapi.

“Aktualisht po trajtohen 23 pacientë me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve:1 pacientë është në Respirator, 14 pacientë janë në Oksigjeno terapi ndërsa nga këta 3 pacientë në gjendje më të rëndë”, thuhet në njoftimin e Spitalit.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 235 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë.

Top Channel