PërPuthen/ Deklaroi se është biseksual, nisin akuzat: Je gay, shtiresh për t’u pranuar në emision

30/09/2020 19:27

Puntatën e sotme Graciano mori guximin për t’i rrëfyer Anës se është biseksual.

Kjo deklaratë tronditi djemtë e të pranishmit në studio. I pari që reagoi ishte Klejdi, i cili tha se ai mendon që Graciano është “gay”, e është shtirur si “biseksual” për t’u pranuar në emision.

Pas tij, fjalën e kërkoi Marisi. Ai tha se nuk është kundër personave biseksualë, por nuk e pranon një gjë të tillë. Tha se ata janë djem dhe një gjë e tillë nuk është e lindur, por zgjedh vetë për t’u bërë i tillë.

Top Channel