“Jam biseksual”/ PërPuthen, Graciano nuk ndalet: Ja si ndodhi e gjitha…

30/09/2020 19:31

Graciano puntatën e sotme të “PërPuthen” pranoi se është biseksual.

Ai tha se shoqëria e tij e ngushtë e di një gjë të tillë dhe e kanë pranuar për atë që është. Më tej shtoi se e gjitha ndodhi para disa vitesh, kur ndodhej në një udhëtim në Evropë. Shtoi se gjatë jetës së tij ka pasur marrëdhënie si me femra ashtu edhe me meshkuj.

Graciano theksoi se të gjitha vajzat që kanë kaluar një lidhje me të e kanë pranuar faktin që ai është biseksual.

“Ishte para 6 vitesh në Evropë. (Përse erdhe në emision?) E bëra për të thyer një tabu e për të njohur një vajzë, si Ana tjetra, e tjetra. Kam pasur dhe të dashura vajza, si me djem dhe me vajza. Shumë vajzave ua kam treguar këtë pjesë dhe e kanë pranuar”, tha Graciano.

Top Channel