Vangjel Kozma rikthehet në Portokalli/ Spektakli i humorit nga 4 tetori në ekranin e Top Channel

29/09/2020 15:38

Në 4 tetor në ekranin e Top Channel rikthehet portokalli në sezonin e ri televiziv.

Lajmërimin e rikthimit e kanë bërë vetë aktorët dhe stafi realizues nëpërmjet një spoti televiziv shumë të goditur
Në këtë sezon pjesë e stafit realizues të Portokalli do të jetë edhe i mirënjohuri Vangjel Kozma i cili rikthehet në programin ku ka kontribuar prej vitesh.

Ndërkohë pjesë e stafit realizues të portokalli Jani Duri tregon për sezonin e ri.

Top Channel