Në një debat në “Open” sesi po menaxhohet pandemia, kreu i shëndetësië në PD ka deklaruar se shumë mjekë familjesh janë të detyruar t’i ndjekin rastet në shtëpi pasi 127-ta nuk u shkon në shtëpi.

 

“Të them edhe dicka tjetër sepse është trik brenda numrit të testimeve janë edhe numrat e testimeve për ata që janë për rikonfirmim, janë edhe testimet për personat që futen brenda në spital nga ata 813 rastet. Po të pyesësh mjekët e familjes, njoh 5 mjekë familjesh që kanë të paktën minimum 20 vetë  secili sepse e kanë marrë në telefon dhe nuk i shkojnë në shtëpi dhe  indjekin në shtëpi sepse nuk u bëhët tamponët”, u shpreh Goduzi

 

Top Channel