16 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, dy janë në gjendje më të rëndë

28/09/2020 10:54

16 pacientë të infektuar me COVID-19 janë duke u trajtuar në Spitalin e Pejës.

Nga spitali kanë njoftuar se dy pacientë janë në gjendje më të rëndë shëndetësore, ndërsa 10 të tjerë janë duke u trajtuar me oksigjenoterapi.

Nga personeli i spitalit aktualisht janë të infektuar 1 mjek, 4 Infermierë dhe 1 punëtor i Shërbimeve Teknike. Gjatë vikendit të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 544 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë.

Top Channel