Një ditë pas ngjarjes së rëndë në lagjen ‘11 nëntori’ në Elbasan duket se ka rënë qetësia. Vetëm shenjat e plumbave nëpër ndërtesa flasim për atë që për pak u kthye në tragjedi.

Duket se 71 vjeçari Lefter Zhidru ishte thuajse i panjohur për banorët e kësaj zone. Edhe ata që e njihnin e cilëson si problematik.

Por për policinë dhe struktura të tjera shtetërore 71 vjeçari nuk ishte i panjohur. Disa herë ai ishte thirrur në polici për shkak të konflikteve me fqinjët dhe po kaq herë për shkak të konflikteve me bashkëshortet. 71 vjeçari ishte i martuar 3 herë dhe me secilën martesë kishte nga një fëmijë. Më e vogla 14 vjeçe.

Sot në këtë banesë janë hapur dyert e mortit ndërsa një ditë më parë një e moshuar pikërisht nga këto dritare mbajti për 5 orë me shkëmbin zjarri forcat RENEA dhe gjithë policinë e shtetit ndërsa dy të rinj kalimtar të rastit mbetën të plagosur.

Top Channel