Në fotografitë e Ian Weldon-it nuk ka vend për “hipokrizi”. Harrojini fotografitë e mirëkuruara dhe bëhuni gati të shihni atë çka ndodh vërtet gjatë një ceremonie martesore.

Valle të sikletshme, hutim, fëmijë të mërzitur që bëjnë fytyra qesharake dhe nuse që më në fund përpiqen të hanë diçka.

FOTO GALERI
1/16

Top Channel